Wat bieden wij

Onze diensten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

eRVee Administraties is gespecialiseerd in meerdere diensten. Wat voor veel bedrijven als lastig en kosten opdrijvend wordt ervaren is bij eRVee Administraties dagelijkse kost met meer dan 20 jaar ervaring. Hieronder staan al onze aangeboden diensten op een rijtje.

Verzorgen van uw administratie en/of boekhouding

Wij verzorgen uw administratie van A tot Z, wij weten wat er nodig is om een heel jaar te verwerken van de eerste factuur in Januari tot aan de aangifte (inkomsten)belasting, veelal 1,5 jaar na die eerste factuur van Januari.

Verzorgen belastingaangiftes, omzet-, vennootschaps- en inkomstenbelasting

Het periodieke sluitstuk van uw administratie is het doorgeven van je financiële positie aan de belastingdienst. Aangiftes zoals inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting zijn dus een logisch vervolg van het verzorgen van uw administratie.

E herkenning 3

Uiteraard zijn wij in bezit van EHerkenning niveau 3. Wij kunnen gemachtigd worden om namens uw diensten uit te voeren waar deze EHerkenning voor benodigd is (Machtigen is goedkoper dan zelf Eherkenning aan te vragen)

Incidentele en overige diensten

Denk hierbij aan het verzorgen van toeslagen, het indienen van bezwaarschriften of het aanvragen van uitstel voor het indienen van uw aangifte inkomstenbelasting.

Waarin ondersteunen wij?

Hulp bij starten van uw onderneming

eRVee neemt alle tijd om alle facetten van de startende onderneming door te nemen, denk hierbij aan:

Waarin ondersteunen wij?

Samenstellen van de jaarrekening

Het samenstellen van de jaarrekening (of opmaken van de jaarrapportage) is voor een eenmanszaak en een VOF niet wettelijk verplicht en hoeft daarom ook niet opgesteld te worden. 

Echter… in de aangifte inkomstenbelasting over dat jaar worden vragen gesteld die het noodzakelijk maken om een jaarrapportage op te stellen. Wij maken een jaarrapport die is afgestemd op de grootte van uw onderneming.

Geen tientallen pagina’s waarop allerlei termen worden verklaard die u waarschijnlijk helemaal niets zeggen. Solvabiliteit? Liquiditeit? Rentabiliteit? Tijdens het bespreken van de jaarrapportage en aansluitend de belastingaangifte leggen we deze termen ongemerkt jaarlijks aan u uit. Jaarrapporten zijn dus niet verplicht maar noodzakelijk in vervolgprocessen, denk hierbij aan het kopen van een huis.

De werkwijze

Wilt u meer informatie over eRVee’s werkwijze?

Neem contact met ons op!