Onze werkwijze

Hoe gaan we te werk

Ons kantoor staat op onze eigen grond, maar wij werken ook op locatie daar waar het efficiënter, praktischer en kostenbesparend is gebleken (voor u en ons). Bij u ligt ook immers het werk!

WhatsApp Image 2022-07-08 at 12.15.01 PM

Waar werken en hoe

Natuurlijk is het niet altijd handig om op locatie te werken, wij kunnen dan ook met gemak terugvallen op onze eigen werkruimte. Deze is van alle gemakken voorzien en desgewenst kan er op afstand via remote-beheer een pc worden overgenomen om zodoende virtuele ondersteuning te verlenen. Het is zelfs mogelijk dat uw post door ons wordt opgehaald, wij scannen dan alles digitaal in en versturen dit per e-mail. U heeft op die dag gewoon uw post en nadat de papieren post in de boekhouding is verwerkt, wordt deze eenmaal in de week netjes gearchiveerd in ordners afgegeven.

Alhoewel wij vanzelfsprekend de voorkeur geven aan ons eigen boekhoudpakket (Snelstart), kan er in overleg worden gewerkt in het pakket van uw keuze.

Geen eigen pakket, maar u wilt zelf de gegevens invoeren? Geen probleem! Wij leveren spreadsheets aan waarin deze gegevens kunt verwerken, deze spreadsheets worden in ons pakket geïmporteerd en alles is weer geregeld tot aan de komende (btw) aangifte!

Maatwerk leveren

De ene opdrachtgever is de andere niet, wij leveren maatwerk!

Tijdens een eerste, kosteloos, oriëntatiegesprek wordt er bekeken welke werkzaamheden er zijn en indien gewenst kan er al meteen een prijs worden bepaald. Binnen 2 dagen heeft u de gemaakte afspraken (werkzaamheden en prijs) vastgelegd in een offerte in huis. Het is aan u de keuze of de werkzaamheden op regiebasis gedaan dienen te worden dan wel tegen een vast bedrag.

Indien er niet direct antwoord gegeven kan worden op uw vragen (denk hierbij aan bijvoorbeeld benodigde bedrijfsverzekeringen), dan worden professionals op dat gebied ingeschakeld en zij nemen zelf contact met u op. Wij zitten er niet tussen en zoals vaak wel het geval is, vragen wij geen commissie hiervoor! Ook dit weer in het kader van kostenbeheersing voor u.

Wow wat veel schermen (4)[6626]