Het team

Maak kennis met ons!

Rob vandervloet

EIGENAAR

Ik ben geboren in Vlissingen, Zeeland en alweer sinds 1999 wonend in Drenthe samen met mijn vrouw. Verder ben ik al 22 jaar actief in de administratiewereld, waarvan de laatste 12 jaar als zelfstandige. In 2011 begonnen als eenmanszaak en sinds 2017 is mijn vrouw Ginette als vennoot in het bedrijf gekomen. Mijn instelling is dat ik alles netjes en duidelijk geregeld wil hebben. Gezien de groei van eRVee Administraties en trouwe klantenkring wordt ook dat zeker gewaardeerd. Een van de mooiste dingen is om in gesprekken met klanten te proberen mijn kennis over te dragen. Administraties onderhouden van eenmanszaken/VOF hebben mijn voorkeur vanwege de directere betrokkenheid van de ondernemer.

ginette Vandervloet

MEDE-EIGENAAR

Ik ben geboren in Hoogeveen, Drenthe. Ik heb acht jaar in Vlissingen gewoond, maar toch teruggegaan naar Drenthe met mijn man Rob. Vanaf mijn 18e heb ik verscheidene administratieve/secretariële werkzaamheden verricht bij diverse bedrijven. Sinds 1998 ben ik gehuwd met Rob en hebben wij twee dochters. In mijn vrije tijd wandel ik graag met onze hond en als de jongste dochter niet meer mee op vakantie gaat, lijkt het mij geweldig om met een camper te gaan reizen. In 2014 ben ik mijn man komen versterken op kantoor en sinds 2017 mag ik mij (vol trots) mede-eigenaar van eRVee Administraties noemen. Hiervoor heb ik een extra opleiding gevolgd; Elementair Boekhouden, zodat ik goed beslagen ten ijs kon komen als vennoot van eRVee Administraties!

Wat vinden mensen van ons?

Klantreviews

Waarom eRVee het zo goed doet? Wij verzorgen voor bijna 60 ondernemingen hun administratie… eenmaal klant van ons, blijven zij klant!

Zeker is wel dat wij niet in een duur kantoorpand zitten, soms op de fiets langskomen en daardoor hebben wij geen hoge kosten die bedrijven logischerwijs altijd doorberekenen aan hun klanten. Ook is het bij ons mogelijk om (na kort overleg) in de  avond of in het weekend de administratie op te halen of af te geven.

Neem contact met ons op!